Se pune untul la topit, apoi se adauga grisul cernut, se amesteca la cald, pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apoi laptele fierbinte, indulcit c
Se pune untul la topit, apoi se adauga grisul cernut, se amesteca la cald, pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apoi laptele fierbinte, indulcit cu zaharul vanilat, se adauga apa clocotita si se prepara un gris potrivit de gros. Se adauga cacaua si se amesteca repede, sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi nucile tocate marunt, zaharul vanilat si se amesteca din nou. Cu ajutorul unei linguri unse cu unt se formeaza galuste de marimea unui ou.
Se servesc recei, ca desert.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Ciocolata de casa
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii