Himalaia

Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaha

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 16 dkg zahar pudra
  • 30 dkg fulgi cocos
  • 30 dkg zahar pudra
  • 25 dkg margarina
  • 5 linguri gem de caise
  • 5 linguri praf de cacao
  • 1.2 dl rom
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 20 dkg stafide
  • 50 dkg biscuti

Mod de preparare

Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaharul vanilat, apoi adaugam stafidele inmuiate in rom si biscuitii. Punem 1 ora la frigider. Tapetam cu folie un vas si turnam intai din aluatul cu cocos apoi din cel cu cacao. Scoatem aluatul cu folie cu tot si il pozitionam in hartii mignon mai mici. Sunt foarte aratoase, in partea de sus vine stratul cu cocos, iar sub el cel cu cacao. Folia trebuia schimbata la 7-8 bucati.
Alte prajituri delicioase gasiti aici

Tort de mere

Prajitura visine

Negresa prajitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori