Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se i
Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se inglobeaza in compozitie si se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se pun pe o tava tapetata cu unt si faina, un fel de movilite, care se turtesc apoi sub forma unei palarii de ciuperca. Se pun la copt la foc mediu, timp de 15 minute. Se acopera jumatate dintre ele cu glazura de ciocolata iar pe cealalata jumatate se pune crema de vanilie, un strat de frisca si se acopera cu jumatate glazurata.
Se tine la rece dupa care se poate servi.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Prajitura snikers
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii