Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se i
Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se inglobeaza in compozitie si se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se pun pe o tava tapetata cu unt si faina, un fel de movilite, care se turtesc apoi sub forma unei palarii de ciuperca. Se pun la copt la foc mediu, timp de 15 minute. Se acopera jumatate dintre ele cu glazura de ciocolata iar pe cealalata jumatate se pune crema de vanilie, un strat de frisca si se acopera cu jumatate glazurata.
Se tine la rece dupa care se poate servi.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii