Pentru Japoneza se freaca untul cu zahar, se adauga nucile, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma.
Pentru Japoneza se freaca untul cu zahar, se adauga nucile, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Punem la copt in tava tapetata cu unt si faina. Dam la copt pe jumatate, apoi scoatem si punem deasupra o compozitie facuta din 200 gr. de zahar pudra care se bate cu sase galbenusuri, adaugam un albus batut spuma, o lingura de faina, ungem blatul din tava si dam la cuptor pana se intareste. Dupa ce s-a racit, se unge cu crema de cacao.
Japoneza, se serveste cu crema dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii