Pentru Japoneza se freaca untul cu zahar, se adauga nucile, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma.
Pentru Japoneza se freaca untul cu zahar, se adauga nucile, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Punem la copt in tava tapetata cu unt si faina. Dam la copt pe jumatate, apoi scoatem si punem deasupra o compozitie facuta din 200 gr. de zahar pudra care se bate cu sase galbenusuri, adaugam un albus batut spuma, o lingura de faina, ungem blatul din tava si dam la cuptor pana se intareste. Dupa ce s-a racit, se unge cu crema de cacao.
Japoneza, se serveste cu crema dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii