Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care
Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care se trec prin zahar tos.
Acestea se pun pe un platou si se tin la rece cel putin 24 de ore, inainte de servire.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura snikers Prajituri simple

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii