Kataif este un desert oriental foarte apreciat in lumea larga. Pentru aceasta prajitura se folosesc niste taietei subtiri, special pentru acest fel de desert.
Kataif este un desert oriental foarte apreciat in lumea larga. Pentru aceasta prajitura se folosesc niste taietei subtiri, special pentru acest fel de desert.
Taieteii se pun intr-o tava unsa cu unt tava se da la cuptor pana se rumeneste aluatul. Se pregateste intre timp un sirop din zahar, apa si cardamon.
Se scoate cardamonul si se toarna fierbinte peste fideaua rumenita. Intre timp se bate frisca si se adauga peste jumatatea din fidea. Se acopera cu cealalta jumatate de fidea rumenita.
Kataif see taie in patrate sau dreptunghiuri si se serveste cu ceai.
Un cutit pentru prajituri de la kitchen shop mi-ar fi foarte util.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaProvocarea GastroArt Un lucru este sigur despre mine; imi plac provocarile. Un alt lucru sigur despre mine: nu-mi plac...
Ardei umpluti cu orez, carne tocata de vita, curmale si muguri de pinGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii