Krantz

Pentru Krantz 4 linguri de zahar ars se sting cu 5 linguri de apa clocotita. Se prepara simplu.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri de zahar
  • 5 linguri de apa
  • 200 g miere
  • 150 g nuci macinate
  • 50 g cacao
  • 250 g unt sau margarina
  • 200 g zahar si
  • un plic de zahar vanilat.

Mod de preparare

Pentru Krantz, 4 linguri de zahar ars se sting cu 5 linguri de apa clocotita. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga 200 g miere, 150 g nuci macinate, 50 g cacao, 250 g unt sau margarina, 200 g zahar si un plic de zahar vanilat. Le fierbem pana se leaga, apoi, calduta, o asezam intre foi. Se preseaza putin.


Krantz se serveste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci