Pentru Krantz 4 linguri de zahar ars se sting cu 5 linguri de apa clocotita. Se prepara simplu.
Pentru Krantz, 4 linguri de zahar ars se sting cu 5 linguri de apa clocotita. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga 200 g miere, 150 g nuci macinate, 50 g cacao, 250 g unt sau margarina, 200 g zahar si un plic de zahar vanilat. Le fierbem pana se leaga, apoi, calduta, o asezam intre foi. Se preseaza putin.
Krantz se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii