Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura
Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura in forma de kuglof unsa si tapetata cu pesmet, jumatatea ramasa se amesteca cu 1 – 2 linguri de pudra de cacao si se pune tot cu lingura. Se coace cca o ora in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic.
Alte retete cu aluat recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii