Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura
Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din compozitie se desarta cu lingura in forma de kuglof unsa si tapetata cu pesmet, jumatatea ramasa se amesteca cu 1 – 2 linguri de pudra de cacao si se pune tot cu lingura. Se coace cca o ora in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic.
Alte retete cu aluat recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii