Aluatul este uns cu gem. Framantam ingredientele pentru aluat si il impartim in 2 parti. O parte o intindem si o ungem cu gem. Amestecam ingredinetele
Aluatul este uns cu gem. Framantam ingredientele pentru aluat si il impartim in 2 parti. O parte o intindem si o ungem cu gem. Amestecam ingredinetele pentru umplutura si o intindem pe foaie. Restul foii o pozitionam in forma de zabrele deasupra umpluturii. Coacem in cuptorul fierbinte.
Alte retete cu prajituri
Prajitura mere
Tort diplomat
Placinta cu branza
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelPancakes este o alternativa delicioasa la reteta clasica de clatite. Se prepara usor si poate fi servita in diverse combinatii.
Pancake Jamie OliverDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii