Aluatul este uns cu gem. Framantam ingredientele pentru aluat si il impartim in 2 parti. O parte o intindem si o ungem cu gem. Amestecam ingredinetele
Aluatul este uns cu gem. Framantam ingredientele pentru aluat si il impartim in 2 parti. O parte o intindem si o ungem cu gem. Amestecam ingredinetele pentru umplutura si o intindem pe foaie. Restul foii o pozitionam in forma de zabrele deasupra umpluturii. Coacem in cuptorul fierbinte.
Alte retete cu prajituri
Prajitura mere
Tort diplomat
Placinta cu branza
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteAceasta reteta de rulada de biscuiti cu crema este foarte simplu de realizat. Dar gustul e superb de bun. Se simte foarte...
Rulada de biscuiti cu cremaSimple, gustoase si de efect!
Vol au vent cu crema de branzaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii