Mazurca cu migdale

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, vanilie, unt, zahar, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt proaspat
  • 200 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1/4 pahar migdale pisate
  • 200 g faina
  • 1 praf vanilie
  • unt pentru forma.

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cate unul. Se freaca foarte bine pentru a se obtine o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hartie, la foc potrivit.


Cand este gata, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Pasca cu branza
Pasca fara aluat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori