Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, vanilie, unt, zahar, oua.
Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cate unul. Se freaca foarte bine pentru a se obtine o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hartie, la foc potrivit.
Cand este gata, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Pasca cu branza
Pasca fara aluat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii