Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu smochine si migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: smochine, migdale, oua, zahar, faina, zahar, stafide, vanilie, unt.
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina amestecandu-se bine, apoi fructele si migdalele taiate, vanilia si coaja de portocala. Pe urma se adauga albusurile batute spuma, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt si captusita cu hartie. Se coace la foc nu prea tare.
Cand se raceste, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Pandispan simplu
Lapte de pasare
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii