Aluatul: Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore. Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingu
Aluatul:
Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore.
Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingura pentru o tarta),se pune la mijlocul tavitei pentru tarta si cu ajutorul degetelor se pasa de jos in sus si pe urma lateralele tavitei, pina se acopera tavita iar mijlocul sa fie gol.
se acopere cu staniol si se presara fasole (eu n-am pus nimic).
Se coc tartele la 325F(175grade)10-13 minte, nu mai mult,ca riscati sa se inchida aluatul de la culoare.
Budinca se presteaza dupa instructiunile de pe plic, insa eu in loc de 500 ml lapte,am adaugat 400 ml ,pentru o consistenta mai groasa.
Se umple fiecare tarta cu budinca nici fierbinte, dar nici rece(potrivita)se lasa sa stea 1 ora, pe urma se decoreaza cu fructe, iar peste fructe glazura incolora.
Pofta buna!
Reteta Mini tarte cu budinca si fructe a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Alte retete cu fructe gasiti aici:
Prajitura cu fructe si bezea,
Tort rapid si usor cu fructe si quark,
Tort cu fructe
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii