Minitarte cu branza

Minitarte cu branza este un desert pe baza de branza simplu de facut si delicios, o reteta de prajitura cu branza ce va fi si pe placul celor mici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Minitarte cu branza

Ingrediente

  • blat
  • 1 ou
  • 170 g faina
  • 120 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 lingurite cappuccino
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 50 g margarina
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • 50 g crema de branza
  • glazura
  • 70 g ciocolata
  • 1 lingura unt
  •  

Mod de preparare

Mixam oul cu zaharul si dupa adaugam margarina pana devine o crema. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea. Dizolvam linguritele de cappuccino cu 2 linguri apa si rasturnam peste compozitia de margarina. Omogenizam bine toata compozitia. Dupa rasturnam in tava unsa cu ulei (eu am folosit de briose) si le umplem pe jumatate. Dam la cuptor cca 15-20 min.

Crema:

-Mixam margarina cu zaharul pudra pana se topeste zaharul. Dupa ce am amestecat bine adaugam branza, crema de branza si amestecam pana se formeaza o pasta pe care o poti modela usor.
Scoatem minitartele de la cuptor si le adaugam peste cu ajutorul unei lingure crema. Iar deasupra adaugam ciocolata topita impreuna cu lingura de unt.


Lasam ciocolata topita sa se intareasca dupa care putem servi minitartele cu branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori