Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul. Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. In alt castro
Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul.
Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea.
In alt castron se bat cele 2 oua, se toarna laptele si margarina.
Amestecul de oua se toarna peste amestecul cu cacao, se amesteca putin, nu se bate cu telul!
In fiecare forma se pun 2 linguri din amestecul de aluat, se pune apoi 1 lingura din compozitia de brinza, deasupra putin din amestecul de aluat.
Se coc in mijlocul cuptorului la 190 grade C cam 17 minute. Se orneaza.
Ies cel mai bine in forma de muffins sau in fome mari de muffins americane.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii