Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul. Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. In alt castro
Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul.
Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea.
In alt castron se bat cele 2 oua, se toarna laptele si margarina.
Amestecul de oua se toarna peste amestecul cu cacao, se amesteca putin, nu se bate cu telul!
In fiecare forma se pun 2 linguri din amestecul de aluat, se pune apoi 1 lingura din compozitia de brinza, deasupra putin din amestecul de aluat.
Se coc in mijlocul cuptorului la 190 grade C cam 17 minute. Se orneaza.
Ies cel mai bine in forma de muffins sau in fome mari de muffins americane.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscatePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postSunt sigura ca ai auzit de urmatorul desert si iti voi arata pas cu pas cum se prepara. Chiar daca are mai multe etape de...
Prajitura ToscaTinand cont ca sotului ii place nuca , am facut aceasta prajitura delicioasa.
Prajitura cu nuca si crema de lapteReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii