Negresa

Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare zahar
  • 1 pahar lapte
  • 3 linguri cacao
  • 200 gr unt
  • 1
  • 5 pahare faina
  • 5 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separat se freaca untul bine, apoi se amesteca cu trei sferturi din crema de cacao. Se adauga cate un galbenus pe rand, apoi faina si la final abusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o tava mare si se toarna compozitia in ea, dupa care se pune la copt, in cuptorul cald. Cand este gata, se scoate, se toarna deasupra crema ramasa si se intinde pe toata suprafata. Se lasa la racit, dupa care se taie in patrate sau dreptunghiuri.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de prajituri:

Prajitura snikers

Turta dulce

Prajitura televizor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori