Se amesteca pe foc mic, laptele, zaharul untul, cacaua si se lasa la omogenizat compozitia. Se pun deoparte 15 linguri din amestec, pentru glazura, i
Se amesteca pe foc mic, laptele, zaharul untul, cacaua si se lasa la omogenizat compozitia. Se pun deoparte 15 linguri din amestec, pentru glazura, iar in restul de crema, racita se adauga galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu sare, faina si praful de copt. Se unge o tava cu ulei si se toarna compozitia. Se pun deasupra nucile si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Dupa aceea se scoate prajitura din cuptor si se unge cu glazura ramasa.
Se serveste taiata in patrate, dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii