Pentru blat se mixeaza olaue cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.
Pentru blat se mixeaza olaue cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se incorporeaza in compozitie avand grija sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra se presara nuca de cocos si se incorporeaza usor.Tava se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit si apoi se taie cubulete.
Glazura:batoanele msrs se taie bucati si se amesteca cu frisca lichida. Se topesc la bain marie pana sunt omogene. Din glazura rezultata se pune pe fiecare bucatica cate o lingura.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii