Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoa
Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoate din cuptor se adauga glazura si se presara nuca de cocos(sau/si nuca macinata) din belsug.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizza Acest gen de chec il prepar destul de des. Este ideal alaturi de cafeluta sau un pahar de lapte. De data aceasta...
Desert chec aromat cu nuci si fructe confiatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii