Negresa de post in ciocolata e o prajitura de post delicioasa. Nici nu ai spune ca e altfel decat negresa obisnuita.Pentru aceasta reteta de prajitura de post aveti nevoie de faina,zahar,ulei si ciocolata
Se amesteca bine toate ingredientele mai sus enumerate pana devine un amestec omogen. Puneti apoi intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Lasati acolo cam 30 -40 de minute pana trece testul scobitorii.E foarte important sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Glazura: se pun toate ingredientele la foc mic si se amesteca pana se leaga compozitia. Se da la racit.
Poate fi servita cu o ceasca de cafea ori ceai.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Paula Ion
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii