Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Pentru negresa delicioasa aveti nevoie de 1 ½ cana de zahar, 3 linguri de cacao, ½ de cana de lapte, 1 pachet de unt sau margarina. Se pun toate acestea intr-o cratita la topit, iar dupa ce s-au topit, se iau 10 linguri pentru glazura in care se rade o ciocolata menaj. Blatul - in cantitatea ramasa, se adauga 2 oua intregi, o lingurita de praf de copt stins si se da la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii