Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece.
Pentru negresa in pijama se pun la fiert laptele, zaharul si cacaoa. Dupa ce a clocotit, o cana se da la rece si in rest se adauga untul, bicarbonatul, faina, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece, apoi se poate servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii