Negresa in pijama

Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt
  • 4 oua
  • 3 linguri de cacao
  • 2 cani de zahar
  • o cana de faina
  • ½ de cana de lapte
  • o lingurita de bicarbonat si
  • arome

Mod de preparare

Pentru negresa in pijama se pun la fiert laptele, zaharul si cacaoa. Dupa ce a clocotit, o cana se da la rece si in rest se adauga untul, bicarbonatul, faina, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece, apoi se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc