Nugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
Pentru nugat cu nuci, se pune la fiert in cratita zaharul cu doua pahare de apa si trei linguri de zeama de lamaie. Amestecam pana se face un sirop tare, apoi batem albusurile spuma si le punem in sirop, dupa care amestecam continuu. Se adauga trei linguri de miere subtiata si frecam totul pe Bain-Marie pana se ingroasa. Cand este gata, se pun deasupra nucile fin taiate si se amesteca bine pana se leaga, dupa care turnam compozitia intre patru foi lica, le impachetam si le lasam pana a doua zi.
Nugat cu nuci se serveste a doua zi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii