Painea episcopului

Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale cura

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • zahar
  • faina
  • stafide
  • migdale
  • coaja lamaie
  • unt

Mod de preparare

Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci