Pandispanul cu branza este o reteta deosebita de pandispan ce poate fi servit ca atare sau alaturi de o ceasca de ceai aromat.
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, laptele, coaja de lamaie, zeama, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin, adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura si nivelam.
Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.
http://shabbychicshop.ro/cosuri-paine/410-cos-paine-gri-cu-buline-albe-si-gri-cu-obiecte-bucatarie.html
Lasam pandispanul cu branza sa se racoreasca dupa care putem sa-l servim.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii