Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina i
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina in ploaie, putina sare si zaharul vanilat. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata iar deasupra se adauga merele curatate de coaja si taiate cubulete. Pandispanul se coace la foc potrivit 30 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Galuste de prune Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii