Pandispan cu nuci

Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • vanilie
  • 6 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri nuci
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare

Mod de preparare

Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga nucile, apoi faina, cate putin si se amesteca totul usor cu telul, nu cu mixerul! Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu zmeura

Prajitura cu capsuni si frisca

Prajitura olandeza cu fructe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc