Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se
Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga nucile, apoi faina, cate putin si se amesteca totul usor cu telul, nu cu mixerul! Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Prajitura olandeza cu fructe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii