Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga f
Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga faina si stafidele, cate putin si se amesteca totul usor. Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Chec de mere
Pandispan
Prajitura Carpati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii