Pandispanul cu visine este o reteta simpla si delicioasa de prajitura pufoasa cu aroma si prospetimea visinelor, perfecta langa un pahar cu limonada.
Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul.
Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc, adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura, adaugam faina treptat (amestecata cu praful de copt), omogenizam bine cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, si visinele scurse de zeama si fara samburi.
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
http://shabbychicshop.ro/cosuri-paine/410-cos-paine-gri-cu-buline-albe-si-gri-cu-obiecte-bucatarie.html
Lasam pandispanul cu visine sa se raceasca dupa care il putem savura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii