Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500 g faina alba, 250 g zahar.
Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci, din branza de vaci, faina, zahar, oua, zeama si coaja de lamaie facem o pasta, careia ii dam forma unor chiftelute rotunde cu gaura la mijloc si tot atatea bile mici, pentru pus deasupra.
Le prajim in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc, dupa care le asezam pe un platou. In gaura, punem dulceata si smantana, iar deasupra asezam bila.
Papanasii deliciosi cu branza de vaci ii decoram cu frisca batuta cu zahar pudra si esenta de rom.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii