Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa absoarba umezeala, un dulce perfect pentru masa de Pasti.
Pentru pasca cu branza de vaci se freaca branza cu zaharul si galbenusurile pana se dizolva tot zaharul, se adauga apoi praful de copt, grisul, untul, coaja de lamaie si 100g stafide.
Albusurile se bat spuma tare dupa care se incorporeaza in compozitia de mai sus amestecand usor, de jos in sus.
Compozitia pentru pasca se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit pentru 60-70 de minute.
Pasca cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit pudrata cu zahar.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puicoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii