Pasca cu branza si glazura

Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 100 g unt
  • o lingura de smantana
  • o lingura de ulei
  • 100 g nuca macinata si
  • ½ de praf de copt
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar pudra
  • 3 linguri de gris (pesmet)
  • 3 albusuri batute spuma
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie si
  • un pachetel de vanilie
  • Glazura:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 3 linguri de faina
  • 3 albusuri batute spuma.

Mod de preparare

Pentru pasca cu branza si glazura punem in tava rotunda aluatul peste care punem branza si dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi scoatem si punem compozitia de glazura si dam iar la cuptor timp de 35 – 40 de minute.


Dupa ce s-a racit, pasca cu branza si glazura se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc