Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.
Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.
Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt perfecte pentru a satisface pofta de desert la sfârșit de săptămână, aceste brioșe cu vișine și iaurt!
Desert briose cu visine si iaurtDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii