Batem spuma margarina cu 25 dkg de zahar pudra. Batem spuma galbenusurile, adaugam faina si nuca, apoi incorporam incet crema in margarina cu zahar. T
Batem spuma margarina cu 25 dkg de zahar pudra. Batem spuma galbenusurile, adaugam faina si nuca, apoi incorporam incet crema in margarina cu zahar. Turnam aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina. Coacem 20-25 de minute. Pentru decor: batem spuma 6 galbenusuri cu 25 dkg zahar pudra. Scoatem prajitura din cuptorul fierbinte si turnam spuma, o nivelam. Putem decora si cu glazura de ciocolata.
Alte retete pentru mese festive
Prajitura cu visine
Dulceata cu visine
Pandispan cu visine
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii