Rupem ciocolata in bucati si o topim la abur. Dizolvam cafeaua in 4 linguri de apa fiarta. Frecam untul cu zaharul si sarea, si adaugam pe rand ouale
Rupem ciocolata in bucati si o topim la abur. Dizolvam cafeaua in 4 linguri de apa fiarta. Frecam untul cu zaharul si sarea, si adaugam pe rand ouale si laptele. Incorporam faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in 3 parti, intr-una amestecam cicolata, si jumatate din cafea, in a 2-a parte amestecam restul cafelei, iar la ultima parte adaugam laptele ramas. Pozitionam alternativ cele 3 parti de aluat intr-o tava unsa cu margarina de 32X38 cm. Le coacem 40 de minute in cuptorul pre-incalzit la 175 de grade C. Taiem prajitura racita in patrate, si o decoram dupa preferinte cu zahar cu cacao, frisca sau ciocolata razuita.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu crema
Negresa prajitura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii