Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg
Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg de zahar pudra. Amestecam bine crema de branza cu cea de frisca cu atentie sa nu stricam frisca. Amestecam gelatina in 1 dl de apa fierbinte si o adaugam la crema in stare lichida. Daca crema devine prea lichida punem la rece jumatate de ora si umplem foile cu ea. Deasupra ungem ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Pandispan cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii