Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg
Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg de zahar pudra. Amestecam bine crema de branza cu cea de frisca cu atentie sa nu stricam frisca. Amestecam gelatina in 1 dl de apa fierbinte si o adaugam la crema in stare lichida. Daca crema devine prea lichida punem la rece jumatate de ora si umplem foile cu ea. Deasupra ungem ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Pandispan cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii