Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti din cand in cand. Intre t
Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti din cand in cand. Intre timp prepara budinca conform retetei de pe pachet cu lapte, zahar si zahar vanilat, la sfarsit adauga si stafidele spalate si scurse. Adauga praful de gelatina in budinca gata preparata. Pregateste o tava dreptunghiulara sau un vas termorezistent. Amesteca budinca inca calda cu piscoturile inumiate in rom si suc de portocala, si pune-le in tava. Cand s-a racit de tot, acoper-o si pune-o la frigider. Las-o la racit pana ziua urmatoare. Taie-o cubulete si aseaza-le pe farfurioare pentru desert. Pentru sosul de ciocolata amesteca laptele cu amidon, adauga ciocolata rupta in bucatele si fierbe pana cand se topeste ciocolata si sosul se ingroasa.
Alte prajituri de casa recomandate:
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii