O placinta tare buna si daca e si de la frigider, e perfecta pe caldura asta!
Se lasa foile sa se dezghete. Branza se mixeaza bine cu zaharul, coaja de portocala si oul. La final se adauga fructele si se amesteca cu o lingura pt. a ramane fructele intregi. Se iau cate 3 foi care se ung fiecare cu ulei, se toarna 1/3 din crema de branza pe latime si se ruleaza lejer. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se procedeaza la fel si cu restul foilor. Iaurtul se amesteca bine cu putin zahar si oul batut dupa care se toarna peste placintele din tava. Se da la cuptor pt. cca25-30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se lasa la racit (nu ca mine ca am mancat calda cu lingurita), se portioneaza si se serveste (de preferat rece de la frigider). Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii