Perfecta atunci cand ai pofta de ceva dulce.
Compozitie:
Se faramiteaza branza cu o furculita, se adauga un praf de sare, 3 oua si 5 linguri de zahar. Se amesteca pana cand devine omogen. Se topeste margarina. In tava se pune hartie de copt si 2 foi de placinta. Foile se ung cu margarina, se pune alta foaie, iar margarina si tot asa pana se fac 5 foi.
Se toarna din compozitie cam un sfert si se adauga cateva caise, apoi se ruleaza usor. Ies cam 3 placinte. Se incalzeste cuptorul. Inainte sa fie bagate le cuptor placintele se ung cu putin ulei. Cand sunt gata se pudreaza cu scortisoara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii