Se separa foile de placinta dupa care se unge fiecare foaie cu ou batut si unt, dupa care se pun foile una peste alta, se amesteca dovleacul cu merele
Se separa foile de placinta dupa care se unge fiecare foaie cu ou batut si unt, dupa care se pun foile una peste alta, se amesteca dovleacul cu merele, zaharul pudra, cele 2 linguri de ulei, scortisoara si ghimbirul se amesteca bine pana se omogenizeaza putin si se pune in strat uniform peste foile de placinta.
Intre fiecare strat se pune cate 3 sau 4 foi de placinta unse cu ou si unt.
Se ruleaza foile impreuna cu compozitia si se da la cuptor circa 20 minute la foc potrivit dupa care se presara peste zahar pudra se taie bucati si se serveste
Se poate servi rece sau cald cu un topping de miere
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii