Se separa foile de placinta dupa care se unge fiecare foaie cu ou batut si unt, dupa care se pun foile una peste alta, se amesteca dovleacul cu merele
Se separa foile de placinta dupa care se unge fiecare foaie cu ou batut si unt, dupa care se pun foile una peste alta, se amesteca dovleacul cu merele, zaharul pudra, cele 2 linguri de ulei, scortisoara si ghimbirul se amesteca bine pana se omogenizeaza putin si se pune in strat uniform peste foile de placinta.
Intre fiecare strat se pune cate 3 sau 4 foi de placinta unse cu ou si unt.
Se ruleaza foile impreuna cu compozitia si se da la cuptor circa 20 minute la foc potrivit dupa care se presara peste zahar pudra se taie bucati si se serveste
Se poate servi rece sau cald cu un topping de miere
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii