O placinta care dispare repede din farfurie.
Intr-un bol amestecam grisul cu smantana si lasam deoparte 30 min.
Intre timp mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adagam branza de vaci, grisul si amestecam cu o paleta bine.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoare, cca 30-40 min.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o servim cu smantana, dulceata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii