O placinta care dispare repede din farfurie.
Intr-un bol amestecam grisul cu smantana si lasam deoparte 30 min.
Intre timp mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adagam branza de vaci, grisul si amestecam cu o paleta bine.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoare, cca 30-40 min.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o servim cu smantana, dulceata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii