Framantam faina cu praful de copt, ouale, untura si zaharul, intindem aluatul la un deget grosime si il punem intr-o tava, punem urmatoarea umplutura
Framantam faina cu praful de copt, ouale, untura si zaharul, intindem aluatul la un deget grosime si il punem intr-o tava, punem urmatoarea umplutura pe el: amestecam ½ l smantana de casa cu 3 oua, 20 dkg de faina, 5 dkg de zahar, coaja de lamaie rasa si putina sare. O intindem pe aluat, presaram cu stafide si coacem in cuptorul fierbinte.
Alte retete de prajituri
Diplomat
Tort de ciocolata
Prajitura cu mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii