Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie plac
Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie placut dulce, sa nu devina o crema prea dulce. Se spala stafidele, se curata de codite. Branza se imparte in doua. Intr-o portie sa adauga stafidele, cealalta portie se lasa la o parte. Fiecare placinta se unge cu crema de branza, se ruleaza si se asaza intr-un vas oval, una langa alta. ( In lipsa de vas mare, se pot folosi doua mai mici, punand cate 4 placinte in fiecare.) Cealalta portie de crema de branza se mixeaza cu impreuna cu chefirul si oul. Se poata adauga putin zahar. Sosul se toarna peste placinte, se coc in cuptorul fierbinte, incalzit dinainte. Se tin in cuptor pana cand se incheaga suprafata.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajituri cu capsuni
Spuma de portocale
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii