Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.
Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa, din ingrediente, se framanta un aluat din care se fac 3 foi si se coc pe dosul tavii. Crema - 500 ml lapte, 4 linguri de zahar si 4 linguri de faina se fierb pana se ingroasa, iar compozitia facuta se da la rece. Separat, se freaca 300 g unt, 300 g zahar pudra, coaja si zeama de la o lamaie, se amesteca cu crema fiarta si se umplu foile.
Prajitura Alba ca Zapada delicioasa se taie a doua zi si se pudreaza cu zahar si nuca de cocos si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii