Foaia de aluat se pune intr-un vas adanc cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se preseaza usor, apoi se impunge cu o furculita si se lasa 20 de minute
Foaia de aluat se pune intr-un vas adanc cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se preseaza usor, apoi se impunge cu o furculita si se lasa 20 de minute la frigider. Lamaia se rade de coaja si se staorce de zeama. Se amesteca cu un mixer branza cu zaharul, zaharul vanilat si se adauga apoi treptat amidonu, smantana, galbenusurile, sare, zeama si coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma cu putina sare si se adauga peste crema de branza. Se asaza apoi compozitia pe foaia de aluat si se da la cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa la racit.
Prajitura se tine la frigider pana la momentul servirii.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii