Pentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi. Este foarte buna.
Pentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi, din: 500 g faina, 150 g margarina sau unt, 4 linguri de smantana, 3 galbenusuri, 200 g zahar, un varf de cutit de amoniac.
Crema - 200 g unt, frecat cu 250 g zahar, adaugam 3 linguri de cacao, 3 linguri de gem, o esenta de rom si o foaie (din cele 4 preparate) inmuiata in 200 ml lapte dulce. Cu aceasta crema umplem cele trei foi ramase. Deasupra putem pune o glazura facuta din cele 3 albusuri batute cu 250 g zahar si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Peste glazura putem face si un decor din ciocolata topita, apoi prajitura Aurora se poate servi.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii