Pentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi. Este foarte buna.
Pentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi, din: 500 g faina, 150 g margarina sau unt, 4 linguri de smantana, 3 galbenusuri, 200 g zahar, un varf de cutit de amoniac.
Crema - 200 g unt, frecat cu 250 g zahar, adaugam 3 linguri de cacao, 3 linguri de gem, o esenta de rom si o foaie (din cele 4 preparate) inmuiata in 200 ml lapte dulce. Cu aceasta crema umplem cele trei foi ramase. Deasupra putem pune o glazura facuta din cele 3 albusuri batute cu 250 g zahar si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Peste glazura putem face si un decor din ciocolata topita, apoi prajitura Aurora se poate servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii