Pentru prajitura bavareza de ciocolata aveti nevoie de 5 oua, 250 g zahar, 300 g ciocolata, vanilie.
Pentru prajitura bavareza de ciocolata se pun la foc intr-o cratita zaharul, ouale, ciocolata rasa, gelatina inmuiata, laptele, vanilia, iar compozitia rezultata se fierbe mestecand mereu, pana cand se ingroasa. Dupa aceea o rasturnam in alt vas, lasam la racit amestecand mereu, apoi punem frisca si dam la rece sa se intareasca.
Prajitura bavareza de ciocolata se serveste dupa ce frisca s-a intarit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii