Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, galbenusurile, praful de copt si se formeaza un aluat care se da la rece pentru 30 de minute. Se bat al
Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, galbenusurile, praful de copt si se formeaza un aluat care se da la rece pentru 30 de minute. Se bat albusurile spuma cu putina sare si zahar tos si se amesteca impreuna cu nucile. Se intinde o foaie care se coace pe jumatate si se unge cu gem sau marmelada. Se toarna albusurile si se da din nou la cuptor.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete culinare:
Prajituri delicioase Ciocolata de casa Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii