Prajitura Cafeina este un desert delicios. Pentru acesta 6 albusuri se bat spuma cu 140 g zahar.
Pentru prajitura Cafeina, 6 albusuri se bat spuma cu 140 g zahar, apoi cu 6 galbenusuri, 140 g nuci macinate si 1 ½ lingura de faina si un praf de copt stins. Tava se unge si se tapeteaza. Crema - 150 g zahar se freaca cu 2 galbenusuri si 2 linguri de ness, pe marginea plitei, apoi se adauga 1 pachet de unt si 100 g nuca macinata. Glazura - se amesteca 200 gr. de zahar pudra cu 2 linguri de cacao, apoi se toarna 2-3 linguri de lapte fierbinte si 50 g unt topit.
Dupa ce s-a racit, prajitura Cafeina se poate servi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii