Pentru prajitura Caramel delicioasa, va trebuie 200 g unt, 3 oua, 400 g zahar, 200 g nuca macinata.
Pentru prajitura Caramel delicioasa se freaca untul cu 200 gr. de zahar, apoi se adauga ouale si nuca. Separat se caramelizeaza 200 g zahar, iar deasupra se pun untul frecat cu ou si nuca. Se lasa sa fiarba pana se dizolva zaharul, apoi se da deoparte. Dupa ce s-a racorit, compozitia se aseaza in foi de un centimetru grosime, se lasa la presat cel putin o ora, apoi se taie sub forma de romburi. Se folosesc foi de napolitana.
Dupa ce s-a racit, prajitura Caramel delicioasa, se poate servi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaImi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc. Reteta de fata este de post
Tocana de hribiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii