Se freaca ouale cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga coaja rasa de la o portocala si praful de copt stins intr-o lingurita de otet. Untul se fr
Se freaca ouale cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga coaja rasa de la o portocala si praful de copt stins intr-o lingurita de otet. Untul se freaca spuma si se adauga Ia oua. Se toarna faina in ploaie si se amesteca bine, pentru omogenizare. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu putin unt si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.
Ciocolata se rupe in bucati si se pune intr-un vas la bain-marie, pentru a se topi. Se amesteca branza cu zaharul si se adauga lichiorul de fructe. Se adauga ciocolata racita si nuca de cocos. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in crema.
Portocalele se curata de coaja, se desfac in bucati si se taie in cubulete. Se asaza blatul pe un platou si se acopera intr-un strat egal cu crema. Se asaza deasupra bucatelele de portocala si se taie prajitura in romburi.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajitura caise
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii